Autor: Informer.rs

11.08.2024.

20:32

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đilasovci planiraju blokadu aerodroma, naplatnih rampi i graničnih prelaza! Vučićević razotkrio pakleni plan opozicije za nasilno preuzimanje vlasti

Dragan J. Vučićević otkrio je šokantne detalje dogovora koji su postigli takozvani lideri opozicije. Verovali ili ne, oni najozbiljnije planiraju čak i blokadu aerodroma u Beogradu, naplatnih rampi na autoputu i graničnih prelaza na severu Srbije.

- Ovi đilasovci ne odustaju. Oni moraju da odrade domaći zadatak. Njih nekoliko desetina je dala sebi za pravo da blokira centar grada. Oni traže da organizatori od sinoć budu pušteni na slobodu. Neki od njih imaju ideju da blokiraju aerodrom u Beogradu. Oni su danas na nekim kartama crtali šta sve treba da blokiraju da bi onemogućili rad aerodroma. Zamislite neko putuje i neko mu blokira sve puteve ka aerodromu. To već postaje terorizam, politički terorizam. Planiraju blokadu aerodroma, naplatnih rampi na izlazu iz Beograda i blokadu graničnih prelaza na severu Srbije - rekao je Vučićević u uključenju.

Informer

Đilasovci, takođe, planiraju i da doček srpskih sportista sa Olimpijskih igara zloupotrebe u pokušaju nasilnog otimanja države.

- Oni najozbiljnije razmatraju kako da zloupotrebe doček sprskih olimpijaca. Planiraju da dođu na skup ispred Starog dvora. Planiraju da tokom obraćanja olimpijaca i prenosa urlaju "Vučiću pe*eru, Vučiću šiptare". Od sutra će krenuti kampanja protiv Vučića i protiv malog broja medalja. Planiraju da optuže Vučića za neuspeh srpskog sporta - dodao je Vučićević.