12.08.2024.

11:06

Foto: Tanjug

Vesti

Ovo je za ludnicu! Politički lešinar i đilasovac huška građane da donesu transparente protiv litijuma na doček olimpijaca! (FOTO)

Novi "genjalan" plan opozicije jeste da politizuje i upropasti olimpijske uspehe srpskih sportista. Naime, opozicionar i đilasovac Milan Parović pozvao je građane da, verovali ili ne, ponesu transparente protiv litijuma na dočeku olimpijaca danas u 20 časova ispred Starog dvora. 

Parović i njemu slični otvoreno pokazuju da žele da politikom čak i sport zaprljaju!

Njihov pakleni plan je da žele da zloupotrebe doček naših olimpijaca kako bi došli i napravili haos i nered na ulicama Beograda. Oni više ni ne kriju da bi voleli da sruše Srbiju srpsku ekonomiju,  srpski budžet i privredu. 

Informer

 

Podsećamo, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević razotkrio je pakleni plan opozicije za organizovanje novog haosa u Srbiji i za novi nasilni pokušaj otimanja vlasti. 

Dragan J. Vučićević otkrio je šokantne detalje dogovora koji su postigli takozvani lideri opozicije. Verovali ili ne, oni najozbiljnije planiraju čak i blokadu aerodroma u Beogradu, naplatnih rampi na autoputu i graničnih prelaza na severu Srbije.

- Ovi đilasovci ne odustaju. Oni moraju da odrade domaći zadatak. Njih nekoliko desetina je dala sebi za pravo da blokira centar grada. Oni traže da organizatori od sinoć budu pušteni na slobodu. Neki od njih imaju ideju da blokiraju aerodrom u Beogradu. Oni su danas na nekim kartama crtali šta sve treba da blokiraju da bi onemogućili rad aerodroma. Zamislite neko putuje i neko mu blokira sve puteve ka aerodromu. To već postaje terorizam, politički terorizam. Planiraju blokadu aerodroma, naplatnih rampi na izlazu iz Beograda i blokadu graničnih prelaza na severu Srbije - rekao je Vučićević. Više o ovoj vesti pogledajte OVDE.