Autor: Informer.rs

12.08.2024.

11:47

Foto: ATAIMAGES/Masha Bandjur

Vesti

(VIDEO) "Marinika je uživala u prizoru pijanih i drogiranih divljaka koji mi guraju sendvič u usta"! Oglasila se napadnuta novinarka Informera!

Branka Lazić napadnuta novinarka Informera, kaže da je drogirana i pijana masa ljudi napala nju i snimatelje Informera uz povike mržnje prema predsedniku Vučiću i glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

- Dobro se osećam sada, hvala na podršci predsednika Vučića. Okupili su se masovno iza mene i vrištali su na mene. Blokirali su mene i snimatelja, a ja sam namerno držala govor u lajvu da bi sprečila napad i udarac na mene. Takvo ponašanje je slika i prilika njih. Informer je veštica za njih, tako oni to vide. Dobro je da sam bila žensko, da sam bila muško fizički bi me napali. Bjelić je došao da provocira i da me ispituje, to je onaj što se slikao sa oružjem, a nasrnuo je i Ristić na mene. Najviše su psovali predsednika Vučića i Dragana J. Vučićevića. Govorili su kako Informer laže i gurali su mi sendvič u usta. Marinika je bila prekoputa nas i sedela i pušila cigaru, a kada sam je upitala zašto me napadaju i guraju njeni ljudi, nije bilo odgovora, verovatno je uživala u tome što me maltretiraju. Proganjali su nas i držali opkoljene, a onda su nas proterali kao u nekom linču. Bili su pijani i drogirani. Napali su i našeg snimatelja i gurali su ga. Sramota je što nema reakcije iz UNS-a - rekla je naša novinarka.

Celu izjavu napadnute novinarke obavezno pogledajte u videu ispod: