12.08.2024.

13:16

Foto: Tanjug/ Vladimir Sporčić

Vesti

Odjeknula istina u tajkunskim medijima! Ovo je najveći dokaz Vučićeve snažne patriotske politike koje se ni po koju cenu neće odreći!

Naime, državna sekretarka u nemačkom ministarstvu privrede Franciska Brantner izjavila je da eventualni projekat eksploatacije litijuma neće uticati na proces evrointegracije Srbije.

- Neće biti popusta zbog litijuma kada je reč o vladavini prava, niti u pogledu Kosova ili Bosne i Hecegovine - izjavila je.

Informer

 

Ovo pokazuje da čim pominju Republiku Srpsku i Kosovo i Metohiju, jasno je da sa Vučićem nema nikakve trgovine i da se Vučić ni po koji cenu neće odreći svoje nezavisne i slobodarske politike!

Valja podsetiti da su sve vreme tajkunski mediji pisali da "Vučić trguje litijumom", "Vučić menja litijum za vlast", a sada je upravo na njihovim stranicama osvanuoo najveći dokaz da srpski predsednik ni sa kim nikada ništa nije trgovao niti će.

Na ovaj način i pomenuta glasila i njihovi kreatori moraju da priznaju da Vučić hoće snažnu ekonomiju, moćnu Srbiju koja će se svojom snagom odupirati pritiscima, braniti interese svih građana Srbije i svih Srba gde god da žive.

Izjava nemačke sekretarke najveći je dokaz da Vučić ne trguje nezavisnom i slobodarskom politikom svoje zemlje!