12.08.2024.

15:53

Foto: Tanjug

Vesti

Lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji! Ministarka Mesarović žestoko odgovorila na užasne pretnje predsedniku Srbije (FOTO)

- Sakriveni iza društvenih mreža i Šolakovih medija, lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića. Najoštrije osuđujem poslednje u nizu, miljenika Aljbina Kurtija Bobana Bogdanovića, koji je danas okačio sliku predsednika Srbije na vešalima, i otvoreno priznao da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog!

Ovaj manijakalni progonitelj, inače Kurtijev poltron, u samo dva dana izneo je užasne pretnje smrću predsedniku Vučiću i pozvao na građanski rat.

Svima je jasno da oni beže od fer političke utakmice i kriju se iza stranaca koji žele da Srbiju vide na kolenima. A znaju da su u problemu jer se to neće desiti sve dok Vučić vodi Srbiju, pa ne biraju način da mu prete i napadaju ga.

Pitam se da li je moguće da ne postoji glas razuma, jer neke stvari jednostavno ne smeju biti prihvatljive u dnevno-političkoj borbi?!

Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću! Na kraju će, kao i uvek, pobediti Srbija - istakla je ministarka Mesarović na svom Instagram nalogu.