Autor: Informer.rs

12.08.2024.

17:42

Foto: sns.org.rs

Vesti

Stevanović: Pravi razlog protesta u Bujanovcu nisu prava Albanaca

"Lepo su smislili da se kriju iza građana, iza svojih komšija, a te komšije su im upravo i na izborima, ali i danas svojom nezaintresovanošću, rekle šta misle o njima.

Izbore su izgubili, jer o građanima i komšijama nisu brinuli, za iste ništa uradili nisu celu deceniju, a sve su pokušali da ostanu na vlasti.

Petljali su i Kurtija i koga sve ne, danas pozivaju Kvintu da im pomogne. Uigrana ekipa, nema šta.

E, pa poštovana bujanovačka opozicijo, moraćete da razgovarate sa legitimnim predstavnicima svoje opštine i svoje države, da zajedno radimo na unapređenju položaja svih građana Republike Srbije, bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost. Da ste za prethodne 4 godine, upravo vaše vlasti, potrošili vremena i energije za građane Bujanovca koliko ste samo potrošili poslednjih mesec dana da zaustavite formiranje legitimne većine u Bujanovcu, sve bi bilo nebrojano puta bolje.

I na kraju, imate na koga da se ugledate i od koga da učite - u svom predsedniku Vučiću i svojoj Srbiji imate i sagovornika i partnera.

Dok se savetujete sa najgorima, koji hapse, maltretiraju, ubijaju ljude samo zato što su Srbi, ni Albanci za vas više glasati neće.

Protestujte koliko hoćete, ko gubi ima prava da se ljuti, mi ćemo da istinski prionemo na posao, i Srbi i Albanci, i pokušamo da popravimo sve ono što ste godinama uništavali", stoj u saopštenju.