13.08.2024.

11:14

Foto: Foto: Printscreen, Masha Banđur, ATA Images

Vesti

Jadna, mala, nezaštićena Žaklina! Tatalovićeva iskoristila napad na novinarku Informera da od sebe napravi žrtvu! (FOTO)

Tatalovićevoj očigledno smeta što je policija uradila svoj posao u skladu sa zakonom, pa umesto da osudi napad na našu novinarku, a između ostalog i njenu koleginicu, ona je pokušala da od sebe napravi žrtvu i skupi po koji jeftin poen.

Naime, omiljena novinarka tajkunskih medija je podelila tvit predsednice Narodne Skupštine Ane Brnabić u kojoj ona osuđuje napad na novinarku Informera, ali i poziva novinarska udruženja da reaguju na napad i maltretiranje novinarke na zadatku tokom Šolakovih i Đilasovih protesta, i u tome vidi suptilan poziv da se napadnu novinari N1?!

- Godinama sudske presude za one koji su me vređali stoje u fioci, preinačene su u zatvor i ništa, ovde ste sve završili za dva sata. Inače svaki dan izveštavam sa ulice i ako mi se nešto desi, posle ovog suptilnog poziva da se napadnu novinarke N1, vi lično ćete biti odgovorni - napisala je Tatalovićeva na mreži "X".

Informer

 

Naravno, treba napomenuti i da se naša redakcija uvek oglašavala i osuđivala napade na novinare, iako Žaklina ovde pokušava da se prikaže kako je ona nezaštićena, a da je sasvim u redu da se napadaju novinari Informera?!

Da ne govorimo o tome da ona u svom tvitu na nekin način pravda Šolakove nasilne aktiviste, mada to i ne čudi jer se tajkunski mediji na sve načine trude da ih predstave kao "nevinu decu" i "najbolje među nama".

Ko su zapravo opozicioni aktivisti koji su uhapšeni tokom vikenda najbolje možete videti i OVDE.