13.08.2024.

12:49

Foto: AP/Photo

Vesti

Koji kretenski tvit propalog političara! Pljuvao Novaka 2022. godine, sada ponovo udario na najboljeg sportistu sveta!

Ješić, koji se na platformi "Iks" potpisuje kao "UžičkaRepublika" napao je Novaka Đokovića posle dočeka srpskih olimpijaca na balkonu Starog dvora.

Ovaj propali je komentarisao video koji je Novak postavio na svoj nalog, a uz koji je napisao "Zlatni doček, kod kuće je najlepše". Ješić je na to napisao "kuća je tamo gde plaćaš informatiku i porez".

Tviteraši su u komentarima urnisali Ješića, jedan je napisao "ne možeš da mu oprostiš što je na kretenski način završio karijeru u januaru 2022, vidim posvestio si mu se baš", napisao je aludirajući na čuvenu izjavu Ješića, koji je tada napao Novaka zbog toga što se nije vakcinisao pa nije mogao da igra na Australijan openu i još nekim turnirima.

"Izgubiće 2k poena i neće biti više prvi na ATP listi u februaru, neće moći na USA tirneju u Pariz ga naravno neće pustiti pošto nevakcinisane ludake zatvataju po kućama već za koji dan...kakav kretenski kraj jedne neverovatne sportske karijere", napisao je tada Ješić.

Još tviteraša je oplelo po Ješiću, "a gde ti plaćaš porez? U Beču?", "kakva zavist jednog totalno nebitnog lika", "uh što mi drago što ne plaća, samo da takvi kao vi pocrkate", "daj konjoglavi, ne blamiraj se više", samo su neki od komentara.