13.08.2024.

22:51

Foto: printscreen TV Prva

Vesti

Otimaju nam Srbiju i truju je, ali ne litijumom, nego lažima i licemerjem: Postoji samo jedan protivotrov

Izvršna vlast poštuje Ustav i zakone i vezane su joj ruke, jer ne sme da se meša u rad i odluke drugih grana vlasti, pa Šolakova hobotnica sada koristi te otete delove pravosuđa u pokušaju otimanja i same izvršne vlasti i nasilnog svrgavanja Aleksandra Vučića sa funkcije predsednika, na koju je legalno i legitimno izabran voljom ogromne većine građana Srbije.

Vučić sve više ostaje sam u borbi da spreči otimanje države, jer na prste jedne ruke mogu da se izbroje ljudi iz njegovog najbližeg okruženja koji mu nepokolebljivo i svakodnevno pružaju podršku i stavljaju svoju glavu na panj na kojem Vučićeva glava odavno čeka giljotinu. Većina se pritajila, ćute, liznuli su prst i podigli ga, da osete na koju stranu vetar duva.

Informer

 

Vučić je, takođe, sve usamljeniji i u borbi za dalji napredak i industrijski procvat Srbije, kojem bi litijum bio najjači podsticaj. I tu kalkulanti iz njegove stranke vagaju, ne želeći da se zameraju onima za koje misle da će uskoro preuzeti vlast i da će ih udomiti, pa čak ni poznanicima sluđenim stravičnom kampanjom teoretičarsko-zaveraških laži Šolakovih medija, da ćemo svi pomreti od raka izazvanog sumpornim kišama i da će nam se rađati bebe mutanti sa dve glave.

Srbiju nam truju. Ne litijumom, nego lažima, glupošću, licemerjem i sitnim politikanstvom, sve u službi onih koji Srbiji i Srbima ne žele dobro. Jer, kome odgovara ekonomski i politički snažna Srbija, koja postaje sve snažnija iz godine u godinu? Jedino nama, njenom narodu. Samo pogledajte šta pišu i emituju, koga napadaju, a koga podržavaju Slobodna Bosna, Koha, Večernji list, TV Hajat, HRT i sve će vam biti jasno.

Biće vam jasno i da postoji samo jedan protivotrov. Njegovo ime je Aleksandar Vučić.

Dejan Vukelić