14.08.2024.

10:09

Foto: Foto: Printscreen/YouTube/KRIK

Vesti

Islamisti i Boban Bogdanović udružili snage protiv Srbije i predsednika: "Vučić destabilizuje Šiptare u Prištini kako bi ojačao poziciju Srba"!

Ne odustajući od toga da se vodi hajka protiv njih, islamisti iz Slobodne Bosne sa Bogdanovićem u razgovoru ustvrdili su da: Osovina Vučić-Putin-Tramp opasna je za ceo region, te da, po njima, Vučić posebno destabilizuje šiptare u Prištini kako bi ojačao poziciju Srba!

U tekstu sa naslovom: Udruženi medijski poduhvat: Kako je propao pokušaj zastrašivanja novinara „Slobodne Bosne“ i što se krije iza svega…", dotakli su se i tekstova Informera koji su bili zasnovani na činjenicama, ali islamisti to vide kao "hajku" na njih. 

Informer

 

"Tako, na primer, bilježimo čak osam analiza naših tekstova na stranicama opskurnog huškačko-nacionalističkog glasila "Informer" u svega tri dana, koji predvodi hajku na "SB" od strane medija pod Vučićevom kontrolom, a nakon čega se po pravilu aktiviraju i desetine drugih medija koji uvredljivim naslovnicama „brane“ Vučića od "Slobodne Bosne"", napisali su, pa su komentar o svemu što mu je prethodilo zatražili od Bobana Bogdanovića. 

Bogdanović je došao do nekog svog zaključka da osovina Vučić-Putin-Tramp opasna je za ceo region, te da, po njima, Vučić posebno destabilizuje šiptare u Prištini kako bi ojačao poziciju Srba!

Boban Bogdanović, opozicionar i plaćenik premijera lažne države Aljbina Kurtija uputio je ranije stravične pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima poziva na njegovo ubistvo.

Naime, Bogdanović je na svom profilu na društvnoj mreži "X" okačio sliku predsednika Vučića sa omčom oko vrata što jasno stavlja do znanja da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog. On je pored toga napisao i da je Srbija na ivici građanskog rata.