14.08.2024.

11:59

Foto: ATAIMAGES/printscreen

Vesti

Šokantne informacije o siledžijama! Hoće da sruše državu, a uzimaju milione u državnom Savetu! (FOTO)

Verovali ili ne, kako pokazuje dokumentacija do koje smo došli, Bjelić i Ristić imenovani su za članove Saveta za mlade, koji je osnovala Vlada Srbije!?! Savet za mlade je telo koje funkcioniše pri Ministarstvu turizma i omladine.

Dokumentacija koju posedujemo ukazuje na to da su Bjelić i Ristić funkcije u ovom savetu dobili na sednici koja je održana 30. marta 2023. godine. S obzirom na to da na sajtu ministarstva nema drugih rešenja o imenovanju i razrešenju članova Saveta za mlade, sva je prilika da se ove siledžije i dalje nalaze u Savetu za mlade.

Informer

 

Prema rečima našeg izvora, Bjelić je imenovan za člana Saveta ispred Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS), dok je Ristić predložen u ime - pazite sada - IZVIĐAČA!?!

- Oni su izabrani na predlog udruženja i saveza mladih u Srbiji. Svi ti savezi i udruženja dobijaju novac iz državnog budžeta, na godišnjem nivou to iznosi oko sedam, osam miliona dinara. Kako onda oni dele novac međusobno, to je na njima - priča naš izvor, dodajući da je ovaj aktuelni saziv Saveta za mlade u nekoj vrsti "status kvo" jer je u međuvremenu izabrana nova Vlada Srbije.

- Pretpostavljam da će uskoro biti novi predlog za nove članove Saveta... - prenosi naš izvor. 

Ivan Bjelić i Nikola Ristić, podsetimo, tokom protesta na Prokopu napali su novinarku Branku Lazić, zbog čega su osuđeni na 40 i 30 dana zatvora. Međutim, ta presuda je ekspresno ukinuta, ceo predmet vraćen je na ponovni postupak, a dvojica siledžija puštena su na slobodu!?!

Potom su počeli čak da se sprdaju. Kako? Pogledajte video u nastavku: