14.08.2024.

15:07

Foto: Fotoilustracija/Insajder

Vesti

Vučić je još jednom bio u pravu! Brnabić pokazala svo licemerje lažnih ekologa: Odbili da razgovaraju sa Vučićem, a hoće da blokiraju prugu! Pokazali su da nemaju argumenata!

- Petković neće da razgovara sa legitimno izabranim predsednikom Republike Srbije, ali želi da blokira prugu kako bi oštetio privredu naše zemlje. To samo pokazuje koliko nemaju argumenata i koliko njihovi protesti nemaju veze sa litijumom (konačno, rudnik je najlakše bilo sprečiti tako što odbijete da prodate svoju zemlju Rio Tintu, a Petkovići, Đedovići i još neki iz ovog udruženja su je prodali). Verujem, ipak, da će neki iz udruženja i neki organizatori protesta doći na razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem jer žele da razgovaraju i stalo im je da, uz svoju državu, nađu najbolja rešenja. Na kraju, opet je samo Vučić otišao da razgovara sa ljudima - napisala je Brnabić. 

Ovo samo dokazuje da je predsednik Srbije jjoš jednom imao pravo kada je rekao da niko od njih ne želi da razgovara. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksanar Vučić rekao je tokom svog obraćanja u nedelju da su na razgovore pozvani one koji sada sprovode nasiilje, ali da nisu želeli da dođu.

- Pozivali smo na razgovore, pozivala je predsednica Narodne skupštine, nisu želeli da dođu na njih. Pozvali smo predstavnike različitih organizacija i udruženja, najčešće su plaćeni spolja, a i one druge, niko nije želeo da razgovaramo. Mislili su da je razgovor pretnja, uništenje srpske privrede, srpskih pruga i sve drugo, nikada nije bilo rešenje u tome, već razgovorom. Kad vam se nešto ne sviđa, to rešavate razgovorom - rekao je Vučić.