14.08.2024.

18:48

Foto: Informer

Vesti

Moja deca su u Srbiji i ne misle nigde da idu! Vučić: Zapitajte se da li želim da uništim živote Danila, Vukana, Milice i vaše dece

Majka četvoro dece iz Vrasine, Marina Vojnović, pitala da li njena deca treba da se plaše za svoje zdravlje i da li je Rio Tinto štetan kao što se govori

"Ovo je naša zemlja. Niko neće da radi bilo šta i ništa se neće odigravati dok ne odvažemo dobro sve, dok se sami ne uverimo da će nam deca biti zdrava, priroda zdrava i čista, pa tek onda zarada. Jer zarada nikome ne može da bude važnija od zdravlja", rekao je predsednik Vučić i nastavio:

"Moja deca su u Srbiji i ne misle nigde da idu. Ja imam troje dece, svo troje žive ovde. Ja razumem strah, strah je prirodna emocija. Samo se zapitajte da li ja želim da uništim živote Danila, Vukana i Milice? Ili vaše četvoro dece"?

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa građanima Malog Zvornika u sali Skupštine opštine Mali Zvornik. Kako je ranije danas najavljeno predsednik će se sresti sa svim zainteresovanim građanima na čija pitanja će odgovarati, bez zabranjenih tema i bez ikakvih unapred dogovorenih pitanja.