15.08.2024.

13:59

Foto: Printscreen Twitter/Printscreen

Vesti

"Napiću se od sreće 5. i 6. novembra"! Kurtijev miljenik i simpatizer srpske opozicije priželjkuje smrt Vučića! (FOTO)

Kurtijeva uzdanica i podobni Srbin Bogdanović prvo je izvređao predsednika Vučića nazivajući ga, između ostalog, "ološem čipuljičkim", a potom izneo stravičnu laž da se Vučić radovao ubistvu premijera Zorana Đinđića!

Međutim, ta laž je izneta s razlogom, a sve kako bi se napravio prigodan teren za dalje njegovo izlaganje i pozivanje na smrt predsednika Vučića!

- Pre nego što je postao Oskar Žvalavi, ološ čupuljički se 12.03.2003. treći put u svom životu napio od sreće, kada je proslavljao ubistvo premijera Zorana Đinđića! Srbija će uskoro imati razloga za veliko i višednevno slavlje! Srbija će se po prvi put napiti od sreće 05-06.11.2024. - naveo je kurtijevac uz stiker dve čaše koje nazdravljaju.

Informer

 

Datum koji navodi u objavi, 5. i 6. novembar, zapravo je dan predsedničkih izbora u Sjedinjenim američkim državama, a Bogdanović aludira na poraz Donalda Trampa nakon čega poziva Vučića da se ubije!

Kurtijev Srbin je uz poruku objavio i Vučićevu fotografiju sa omčom u rukama, sa natpisom: "možeš ti to, Srbija je uz tebe".

Podsećamo, islamisti iz Slobodne Bosne, uz pomoć Kurtijevog potrčka Bobana Bogdanovića brutalno su udarili na predsednika Aleksandra Vučića i državu Srbiju.

Ne odustajući od toga da se vodi hajka protiv njih, islamisti iz Slobodne Bosne sa Bogdanovićem u razgovoru ustvrdili su da: Osovina Vučić-Putin-Tramp opasna je za ceo region, te da, po njima, Vučić posebno destabilizuje šiptare u Prištini kako bi ojačao poziciju Srba!

U tekstu sa naslovom: Udruženi medijski poduhvat: Kako je propao pokušaj zastrašivanja novinara „Slobodne Bosne“ i što se krije iza svega…", dotakli su se i tekstova Informera koji su bili zasnovani na činjenicama, ali islamisti to vide kao "hajku" na njih. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.

Takođe podsećamo, Bogdanović je i nedavno uputio stravične pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima poziva na njegovo ubistvo.

Naime, Bogdanović je na svom profilu na društvnoj mreži "X" okačio sliku predsednika Vučića sa omčom oko vrata što jasno stavlja do znanja da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog. On je pored toga napisao i da je Srbija na ivici građanskog rata. Više o tome KLIKOM OVDE.