15.08.2024.

20:26

Foto: Foto: Printscreen Instagram/drinamedia, ATA Images

Vesti

Odlično organizovano, bez pritisaka, svako je mogao da pita šta hoće! Učesnik protesta izneo pošten stav o razgovoru sa predsednikom Vučićem!

Da je čitav taj skup i razgovor sa narodom prošao bez ikakvih problema i da je svako imao slobodu da pita šta želi i šta ga zanima, potvrdio je i jedan od učesnika protesta protiv rudarenja litijuma - Bosiočić Nedeljko. 

Nedeljko, učesnik jučerašnjeg skupa u Malom Zvorniku, ali i učesnik protesta, izneo je pošten stav o jučerašnjem razgovoru sa predsednikom i istakao da je razgovor bio odlično organizovan, bez ikavih pritisaka i ucena, svako je mogao da dođe i svako je mogao da pita šta god je hteo, te da predsednik Vučić nije birao ni jedno pitanjev već je odgovarao na svako postavljeno. 

- Želim da vam se zahvalim za veliku podršku koju imam od vas, pogotovo nakon mog sinoćnjeg nastupa pred gospodinom Aleksandrom Vučićem. Ne mislim da sam bio pametan, da sam bilo šta pametno rekao, samo sam rekao ono što mislim, ono što osećam i ono što znam da mnogi od vas misle i osećaju. Što se tiče same organizacije skupa, za mene lično je bila zaista dobra, ne mogu reći da sam imao bilo kakve pritiske, ucene, da sam primetio da je nekom bio zabranjen ulaz. Ko god je došao, mogao je da govori, što se moglo videti po onoj sali, mikrofon je išao... - rekao je Bosiočić. 

A šta je još rekao pogledajte u video-snimku ispod: