16.08.2024.

08:48

Foto: Fototoilustracija/Insajder

Vesti

Islamisti iz “Slobodne Bosne” poludeli od mržnje prema Vučiću! Koriste i daleku prošlost da bi ga napali, smeta im njegovo prezime gde god ga vide!

U vesti pod naslovom: "Ženio se dva puta i nosio fes na glavi: Još jedan Vučić vedrio je i oblačio Srbijom, bio je izdajnik, ustanik, prijatelj Rusa i Turaka, a umro je u agoniji…", pišu o Tomi Vučiću Perišiću po kojem je ulica Gospodara Vučića u Beogradu dobila ime. 

Ovim tekstom su iskoristili njegovo prezime kao sredstvo za napade i pokušaje diskreditacije, što samo pokazuje nedostatak poštovanja, manira, ali i nepatvorene mržnje prema Aleksandru Vučiću i Srbiji. 

Informer

Ono što je skandalozno je to da su otvoreno uporedili Aleksandra i Tomu Vučića Perišića navodeći da se "i ovaj Vučić ženio dva puta". Naglasili su da se predstavljao kao "pravi narodni tribun, zaštitinik narodnih interesa pod birokratizovanim državnim aparatom".

"Slobodna Bosna" piše da je ovaj Vučić otrovan u zatvoru, umro u agoniji a pokopan u običnom seljačkom odelo, a s obzirom na to da je tekst napisan kao poređenje Aleksandra Vučića i Tome Vučića Perišića, ovo jasno pokazuje šta islamistički portal želi predsedniku Srbije. 

Informer

printscreen