16.08.2024.

10:56

Foto: Foto: ATA Images

Vesti

Jesi li ti, Kokanoviću, stručan?! Njegovim gazdama bilo potrebno dva dana da smisle glup odgovor u kome će napadati Vučića!

Naime, ovaj samozvani ekolog u izjavi za tajkunsku N1 rekao je da "Vučić po ko zna koji put izlazi iz ustavnih okvira" i da "temu rudnika ostavi stručnjacima".

Ako je sudeći prema ovoj izjavi, Kokanović, zahvaljujući svojim gazdama kojima je dva dana bilo potrebno da smisle ovako glup odgovor, sam sebe naziva stručnjakom jer je dao sebi za pravo da komentariše rudarenje i staje na put ekonomskom napretku Srbije podržavajući i organizujući proteste, dok istovremeno ne uzima u obzir izjave pravih stručnjaka.

Informer

 

On istovremeno kritikuje Vučića koji traži najbolje rešenje za pomenutu situaciju, angažujući najstručnije ljude, stavljajući na prvo mesto zdravlje ljudi.

Tu dolazimo do sledećeg zaključka:

Lažni ekolog Kokanović, koji svaki dan mlati o litijumu a pojma nema o tome, napada predsednika Vučića koji je jedini rekao “Slušam isključivo stručnjake i radiću isključivo kako stručnjaci kažu”!

Kokanoviću, jesu li ti stručnjaci Svetlana Bojković, Srđan Milivojević, Miki Aleksić i ostali?

Jesu li ti strucnjači ravnozemljaši?! Jesu li ti stručnjaci sve druge glumice koje vode kampanju i gostuju po televizijama?! Jednom svojom izjavom si upravo najbolje pokazao kakvi ste vi licemeri, prevaranti i lažovi!