Autor: Informer.rs

17.08.2024.

21:51

Foto: printscreen

Vesti

Vučićeva poruka digla Srbiju na noge! Moj otpor za Srbiju, suverenu, uspešnu i naprednu biće najžešći moguć! (VIDEO)

Ogroman novac je, kako je posetio, uložen u njegovo rušenje prethodnih sedam ili osam godina - od kada je postalo jasno da Srbija ide putem svoje nezavisnosti i samostalnosti.

"Ogroman novac. Samo pogledajte u medijske sadržaje i u sve drugo, to je ne stotine miliona evra, već milijarde evra. Samo to izračunajte, a neću da pričam o svemu drugom. Ako u prvih šest ili sedam meseci imate 78 miliona evra uloženih kroz ovaj nevladin sektor i to ne u svaki nevladin sektor, već ovaj veoma politički i antidržavno orijentisan", kazao je Vučić i dodao da je reč o ogromnim parama i o ogromnom pritisku na Srbiju.

Na pitanje novinara kako vidi naslovne strane pojedinih medija da je sateran u ćošak, kaže da nikada protivnika ne ostavlja u uglu, ali ih pusti da se izvuku bez plena.

"Bez plena, ali da se izvuku", rekao je Vučić i naglasio da oni koji misle da nekoga sateraju u ćošak moraju da shvate da će otpor biti najjači i najžešći.

"Ovo je otpor za Srbiju, slobodarsku, suverenu, uspešnu i naprednu i bez saterivanja u ćošak i biće najžešći mogući", rekao je Vučić i naglasio da za to ne moraju da brinu, jer im je to jedino zagarantovano.