18.08.2024.

09:35

Foto: Informer/tanjug

Vesti

Sve je više nevladinih organizacija koje naprasno dobijaju silne milione! Marković jasan: Oni koji dobijaju ogroman novac su najglasniji protiv države i Vučića

Sve je više nevladinih organizacija koje naprasno dobijaju neke silne milione i upravo njihovi predstavnici postaju najglasniji u pričama protiv države i Vučića. Zar mi imamo drugu državu? Zar smo rođeni na drugoj planeti? Naravno da ne, jer mi imamo samo Srbiju, i to je naša zemlja za nju moramo da se borimo. Potpuno sam objektivan kada kažem da je Vučić do sada najviše radio za ovu zemlju, razumem i da na lokalu nešto nije ok. ali to građani moraju reći, ne treba da ćute, jer svako normalan razume da ne može predsednik države da prati svaki grad, svaku opštinu, 24 sata dnevno. Zbog toga svi treba da radimo na još boljoj Srbiji - naglašava Marković.

Informer

 

Podsećamo, predsednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić obišao je juče manifestaciju "Dani proje i sira" u Medveđici gde je istakao da je ogroman novac uložen za njegovo rušenje.

Nikada ne potcenjujem nikoga, samo nemojte ni da precenjujete nikoga. Ogroman novac je uložen u moje rušenje već prethodnih 7 ili 8 godina, kad je postalo jasno da Srbija ide putem svoje nezavisnosti i samostalnosti. Ogroman novac. Samo pogledajte u medijske sadržaje i u sve drugo to je, ne stotine miliona evra, već milijarde evra. Samo to izračunajte, a neću da pričam o svemu drugo. Ako u prvih šest ili sedam meseci imate 78 miliona evra uloženih kroz ovaj nevladin sektor i to ne svaki nevladin sektor već ovaj veoma politički orijentisan i antidržavno orijentisan NVO, onda vam je jasno o koliko novcu pričamo. Reč je o ogromnim parama i reč je o ogromnom pritisku na našu zemlju, ali to je sve ok - rekao je Vučić.