Autor: Informer.rs

18.08.2024.

14:02

Foto: printscreen

Vesti

VRHUNAC BIZARNOSTI BOBANA PACOVA! Vođa protesta optužuje Vučića da je u koordinaciji sa Trampom i Maskom napao "bokserku"!

Boban Bogdanović, sluga samozvanog premijera takozvanog Kosova, plaćenik koga su šiptarske službe uhvatile kako šmrče kokain, hejter koji prezire Srbiju i sve srpsko, vođa antirudarskih protesta čiji je krajnji otimanje države i rušenje legalno i legitimno izbranog predsednika Aleksandra Vučića, čovek sa nadimkom Pacov, odrod kome je Srebrenica genocid a Oluja perfektna vojna akcija, sepatista koji bi da Vojvodina bude nezavisna, ponovo je u centru skandala!

Bogdanović se obrušio na predsednika Srbije na društvenim mrežama nazivajući ga "mizogenostom" koji u dosluhu sa, pazite sad, Donaldom Trampom i Ilonom maskom vređa Olimpijsku šampionku, boskera koji se predstavlja kao boskerka, Imana Helifa.

- Kontaktirao sam pravnog zastupnika Helifa kako bih pomogao u tužbi protiv mizogenostom Vučića koji u kooordinaciji sa Donaldnom Trampom i Ilonom Maskom vređa Olimpijsku šampionku. Nadam se brzom odgovoru i suđenju Vučiću - stoji u objavi ovog opskurnog lika.

Informer

Informer