19.08.2024.

10:15

Foto: Reuters

Vesti

Kurtijevi uniformisani banditi uhapsili Srbina u Goraždevcu jer je pevao! Suprugu mu isterali iz policijske stanice!

Supruga uhapšenog Nadica Zlatičanin izjavila je da se čeka odluka sudije da li će on biti kažnjen novčano ili zatvorom i dodala da su prema njoj u stanici policije bili vrlo neljubazni i da su je isterali.

Zlatičanin je priveden juče oko 17 časova i prema poslednjim informacijama odveden je u policijsku stanicu u Peći, navodi Radio Goraždevac.

On je pre pet dana sa velikom grupom mladih iz Goraždevca bio u kafiću i tom prilikom su pevali pesme Baje Malog Knindže, nakon čega je u lokal došla policija. Prema informacijama Radio Goraždevca, narednog dana policija je novčano kaznila vlasnika lokala.

- Ne bih rekla da je jedini razlog njegovog privođenja pesma i remećenje javnog reda i mira jer je od tada prošlo pet dana - rekla je Nadica Zlatičanin.

Portparol tzv. kosovske policije za region Peći, Fadil Gaši potvrdio je da je zbog narušavanja javnog reda i mira u policijsku stanicu privedena jedna osoba zbog razgovora, a iz Osnovnog javnog tužilaštva u Peći negirali su da postoji bilo kakav postupak.