20.08.2024.

09:52

Foto: N1 video printscreen

Vesti

Za njih je Kosovo nezavisno, Srebrenica genocid i treba uvesti sankcije Rusiji! Ko stoji iza koalicije Moramo koju je podržavao Ratko Ristić (VIDEO)

Ratko Ristić je javno pozivao ljude da glasaju za koaliciju "Moramo", a sada tvrdi da nije bio za tu koaliciju, već samo za Aleksandra Jovanovića Ćutu.

Pitanje je sada zašto danas onda nije sa Ćutom, već ga je prvo zamenio Boškom Obradovićem, pa onda Boška i Ćutu zamenio Branimirom Nestorovićem – i to za nepune dve godine?!?

A danas se na tim skupovima pravi da Nestorovića ne poznaje, a druguje sa Marinikom Tepić koja bi, takođe, odmah uvela sankcije Rusiji i proglasila Srbe za genocidan narod. 

Da se prisetimo samo koga je Ratko Ristić podržavao! 

Stavovi Biljane Stojković

Kopredsednica stranke Zajedno i istaknuta opozicionarka Biljana Stojković imale je i dan-danas ima strogo antisrpske stavove koji zvuče ovako: 

- Sa Kosovom moraju biti napravljeni najbolji mogući odnosi, moraju se pitanja između Kosova i Bograda - čime jasno daje do znanja da je za nju Kosovo druga država. 

Biljana Stojković je takođe napala i Srpsku pravoslavnu crkvu u jednom svom govoru, pa govoreći o patrijaršiji, rekla je: 

- U ovom zdanju nalazi se institucija koja ne vidi nikakav problem u porodičnom nasilju i u masovnim ubistvima žena. 

Takođe, za Stojkovićevu su Srbi genocidan narod.

- Država Srbija je 2010. potpisala Deklaraciju o Srebrneici. Ja tu više nemam šta da dodam. U presudi Međunarodnog suda protiv vojske Republike Srpske stoji da to jeste bio genocid - rekla je Stojković. 

Jasni ciljevi Radomira Lazovića

Stavovi Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta i kompaniju jasni su pokazatelji da žele da unište i rasparčaju Srbiju i da spreče njen ekonomski napredak.

Prilikom jednog gostovanja Radomira Lazovića i Boška Obradovića, a na pitanje lidera Dveri da li je spreman za priznanje lažne države Kosovo kao nezavisne i da li postoji ta opcija, Lazović je bio jasan: 

- Postoji sve! 

 Takođe, Radomir Lazović zastupa stav da treba uvesti sankcije Rusiji:

- Moja organizacija Zeleno-levi front koja je deo ove koalicije jeste za usklađivanje pa samim tim i za sankcije - rekao je Lazović. 

Ovo je samo deo antisrpskih stavova drugosrbijanaca, a u video-prilogu ispod pogledajte sve čemu je stremila i ciljala koalicija "Moramo" koju je pdoržavao Ratko Ristić: 

Omiljeni trio Viole fon Kramon

Ćuta-Zelenović-Dobrica, skinuli su odavno svoje maske i optužili Srbiju za genocid u Srebrenici.

Aleksandar Jovanović Ćuta, gostujući na N1, rekao je:

- Moramo da poštujemo odluku Tribunala!

Nebojša Zelenović na istoj televiziji je izjavio:

- Srebrenica je genocid!

Biljana Đorđević iz pokreta "Ne davimo Beograd" kaže: - Srebrenica je genocid!