21.08.2024.

08:54

Foto: Printscreen Slobodna Bosna/Printscreen

Vesti

A ovako to radi CIA: Ujedinili bosanske islamiste i kokainske zavisnike da ruše Vučića!

Naime, jutros je osvanuo tekst na Slobodnoj Bosni pod naslovom "Tako to radi BIA: Miketić otkrio šta je cilj specijalne "preventivne" akcije u Srbiji...". 

"Poznato je da BIA koristi špijunske programe tipa Predator i Pegasus, kojima iz telefona mogu izvući baš sve podatke – tekstualne poruke, fotografije, istoriju internet pretraživanja. Ne postoji podatak koji se može sakriti od ovih programa. Umesto da rade po zakonu i brinu o bezbednosti svih nas, odlučili su se da rade protiv svojih građana. Međutim, moraju znati da nikakvim ucjenama neće spriječiti sve veći broj ljudi koji ustaje protiv rasprodaje i kolonizacije Srbije. Ova odlučujuća bitka za našu zemlju, vazduh i vodu, je u srži, bitka za slobodu od ovog nehumanog režima", piše u tekstu Slobodne Bosne, a reči su Đorđa Miketića, poslanika i visokog funkcionera Đilasove liste 'Srbija protiv nasilja', čiji kućni snimak otkriva šokantnu istinu - da on plaća narkotike novcem koji mu se isplaćuje iz državne kase.

Informer

 

I upravo ovako to radi CIA - Ujedinili su bosanske islamiste i kokainske zavisnike da ruše predsednika Aleksandra Vučića!

Sada su islamisti, u nadi da će uzdrmati državni vrh Srbije i slomiti kičmu Srbiji, podržali kokainskog zavisnika, jer bolje nemaju, jer bolje ne znaju!