Autor: Informer.rs

21.08.2024.

12:42

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

Šeholi preti Đuriću, tajkunski mediji prenose: Ljutnja može da škodi zdravlju

U danu kada albanski teroristi salju pretnje našim ambasadama, mediji pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka daju prostor osvedočenim ekstremistima da prete srpskom ministru spoljnih poslova.

Ovoga puta, prljavi zadatak za ropsku porciju čvaraka obavio je niskotiražni tabloid Danas koji je, u zavijenoj formi, ali sa jasno izraženom pretnjom, poručio Đuriću da "ljutnja može da škodi zdravlju".

Informer

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Đurić je otkrio da šiptarski ekstremisti prete terorističkim napadom na srpske ambasade u najmanje dve velike evropske države.

- Prema preliminarnim informacijama, te pretnje dolaze iz ekstremnih separatističkih krugova dela naše dijaspore sa Kosova i Metohije, odnosno od ljudi albanske nacionalnosti. U saradnji sa drugim evropskim bezbednosnim organima radi se na tome da se ove pretnje preduprede i otklone. Ovo napominjem zbog toga što neko iz Prištine već godinama sistematski radi na stvaranju klime u kojoj je napad na sve što je srpsko prihvatljivo - rekao je Đurić.