21.08.2024.

18:03

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Silni milioni nisu dovoljni da se sruši Srbija! Bulatović o finansiranju "ekologa": Dokazani strani plaćenici!

Komentarišući podatke koje je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević objavio u specijalnoj emisiji na TV Informer,  Bulatović ističe da iz precizne računice jasno su doslovce svi sa političkog spektra lažne opozicije "dokazani strani plaćenici".

- Uspeli su da zauzmu mesto u redu u kome neprijatelji Srbije koju predvodi Aleksandar Vučić dele šakom i kapom milione evra, a sve to u cilju pokušaja da se isti taj Vučić sruši a Srbija vrati u mračno kameno doba u kome je bila do 2012. dok je njome vladao Dragan Đilas. Užasan specijalni hibridni rat koji se vodi protiv Srbije na svim poljima za sada ne daje rezultate, jer vizija koju Aleksandar Vučić ima i sprovodi čini da naša zemlja u svim segmentima jača. Bilo da se razvijamo vojno, ekonomski, privredno ili na bilo koji drugi način, to je temeljni proces koji je predsednik Srbije do tančina razradio - ističe Bulatović, i dodaje:

- Sva novčana sredstva koja Ćuti, Mariniki, Đilasu, Lazoviću, zajedno sa njihovim medijima i "Birn"- ovima padaju sa neba na ime lažne borbe za zaštitu životne sredine, a koja kako smo videli iznose više od neverovatnih 78 miliona evra samo u 2023. i prvoj polovini 2024. godine, nisu dovoljna da sruše sistem koji je uspostavio Aleksandar Vučić. Međutim, ono što verujem da je najvažnije u ovom trenutku, jeste da vi, kao odgovorni nosioci javne reči, nastavite da raskrinkavate te lažove i lezileboviće na takav način, da svaki građanin Srbije sazna koliko košta i odakle dolazi novac kojim pokušava da se sruši Aleksandar Vučić i Srbija. Propagandni opozicioni rat koji se vodi u našoj zemlji, potpomognut svim tim milionima evra iz inostranstva je jako opasan, ali dok god postoje hrabri mediji poput vašeg, koji će otkrivati pozadinu i informisati građane o tome kakve političke hulje su se udružile protiv Aleksandra Vučića, verujem da Srbija neće pokleknuti i da će patriotizam i dalji razvoj zemlje odneti pobedu nad onima koji su već jednom opustošili Srbiju, pa bi sada ponovo - naglašava Bulatović.