21.08.2024.

20:59

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

SAD JE SVE JASNO, STRANI PLAĆENIK GAVRILOVIĆ UDARIO NA SVE SRPSKO: Srbija je gora od Albanije, Hrvatska je bolja u svemu (VIDEO)

- Ja sam Zoran Gavrilović, strani plaćenik. Vi ste uzeli podatke iz APR-a. Gospodine Vučićeviću, moj kume, nazivaš me raznim imenima jer govorim o kvalitetu novinarske profesije. Vi ste sinoć ljude etiketirali iznoseći cifre ne govoreći o projektma. Niste rekli da srbija ima ugovor sa usa-dom od 2001. godine. Međunarodna pomoć u Srbiju dolazi preko  agencija. Oni daju pare da bi Srbija postala demokratska zemlja gde postoji vladavina prava. Ljude ste optužili za nešto što nema veze. Ja razumem da Vučić ima problem oko  litijuma. Do sada su nas plaćali za dve stvari: izrada planova protiv korupcije. Setite se Verice Barać! Nemojte da žalite Vericu Barać jer ste bili deo ekipe koja je napadala. Gospodine Vučićeviću vi ne znate zakon o slobodnim medijima. Vi ste iznosili poluistine - rekao je Gavrilović i dodao:

- Što niste pitali donatora? Zašto niste poslali mejl? Mogli ste mejl da pošaljete. Mogli ste mejlove fonacijama da pošaljete. Možete da pošaljete i na engleskom i na nemačkom.

Informer

 

- Amerika je demokratska zemlja, a Kina nije! Vi ste nekada bili demokrata? SAD su demokratska država! Kako se glasa u Rusiji. Biro za drušvena istraživanja radi monitoringe medija.

- Da li mediji u Srbiji poštuju zakon i pravilnike REMA? U odnosu na međunarodne standarde, Srbija je pored Albanije najlošije rangirana država po vladavini prava. Hrvatska je članica EU, a Srbija nije.

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku: