Autor: Informer.rs

23.08.2024.

08:07

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

OPSEDNUTI VUČIĆEM! Koordinisani udar na predsednika Srbije: Šolakovci napadaju, Slobodna Bosna doliva ulje na vatru!

Povod za najnoviji napad na šefa države, niskotiražni tabloid Danas i njihovi medijski saborci iz Slobodne Bosne, glasila koje zastupa ekstremne stavove, je najava osnivanja timova koji će se boriti protiv medijskih dezinformacija o Srbiji u svetu.

Ovo ideju srpskoj i regionalnoj javnosti obelodanio je Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju vlade Srbije Arno Gujon.

- U svakom timu će biti po nekoliko novinara koji će biti ili rodom iz tih zemalja ili Srbi iz dijaspore koji su tamo rođeni, a koji razumiju jezik i mentalitet te zemlje - naveo je Gujon, što je poslužilo dežurnim hejterima da napadnu predsednika Vučića.

Informer

Tako je u Slobodnoj Bosni osvanuo članak pod naslovom "ALEKSANDAR VUČIĆ IDE KORAK DALJE: Ovako nešto ne postoji u civiliziranom svijetu, sve je već spremno…" u kome se prenosi pisanje tajkunskog Danasa, a u kojem se bez ijednog argumenta napadaju namere Srbije da se brani od svesno kreiranih i plasiranih laži.

I ovaj članak još jedan je u nizu dokaza da su medijski kerberi Dragana Šolaka i ekstremisti iz regiona opsednuti Aleksandrom Vučićem i da će iskoristiti i najmanji povod za atak na Srbiju.