23.08.2024.

10:26

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

Totalno ludilo! Ćuta i opozicioni novinar uživo u emisiji isplanirali građanski rat: Otcepiti Nedeljice, braniti ih krvlju, ići na Beograd, Vučiću skinuti glavu! (VIDEO)

Dikić i Jovanović praktično su u emisiji izneli detalji paklenog plana za otimanje države koji treba da rezultira ubistvom predsednika Aleksandra Vučića (?!?).

Oni su poručili da prvo treba otcepiti Gornje Nedeljice, braniti ih krvlju, krenuti na Beograd i na kraju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću skinuti glavu.

- Dakle slobodna terirorija Gornje Nedeljice, ja bih to proglasio slobodnom teritorijom. Na kraju dolaziš u Beograd. Ja verujem u tu priču, za ulice, tako se kalio čelik. Na kraju krajeva treba svako to da proba i znaš za šta si živeo. Da proteraš ovde tako bukvalno, da se napravi štab, da od Gornjih Nedeljica napravimo slobodnu teritoriju. Staviti rampe na Gornje Nedeljice, barikade, ne možeš da uđeš bato ako si neprijatelj. Znači bukvalno kao 1941. godine, kao Kozara, jbt. Možeš da zamisliš tu scenu, to se bre brani krvlju... - poručio je Ćuta.

Kako je izgledalo Ćutino i Dikićevo totalno ludilo i njihovo izlaganje pogledajte u videu: