23.08.2024.

12:05

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji, naprave revoluciju zasnovanu na lažima i vrate zemlju u vreme lopovluka, od toga nema ništa! Narod ih neće!

- Poštovani građani, poslednjih dana učestale su pretnje državnim organima, političarima koji misle drugačije, tužiocima, sudijama, naučnicima koji su se drznuli da kažu istinu i da se suprotstave narativu tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka i njegovih političkih slugu. Došli su dotle da su se konačno setili onoga o čemu sam im govorio sve vreme. Došli su na ideju da bi trebalo, u cilju provođenja revolucije, da me ubiju. Mnogo puta sam im govorio da im je to jedino rešenje, jer na izborima oni da pobede neće nikada,ne zato što su pravila ovakva ili onakva, već zato što ih narod nikada nije hteo i nikada ih neće hteti.

- Ali vama, ljudi, želim da kažem, možda mogu da me ubiju, ali da pobede u Srbiji i da naprave neku revoluciju, zasnovanu na lažima i prevarama, vrate ljude u prošlost, u vreme lopovluka, pljačke, krađe, nestanka Srbije, to neće moći nikada! Budite mirni i spokojni, od takve gluposti nema ništa!

- Ono što je mnogo važnije, što dobra vest, želim da kažem našim penzionerimai zahvalim se Vladi, da je izgleda Vlada prihvatila moju ideju da povećanje penzija ne ide od 1. januara već od 1. decembra, mesec dana ranije. Verujem da će biti 11%  uvećanje penzija. Značajan pomak za naše penzionere. Biće još mnogo dobrih vesti. 

- Hvala vam i bez mnogo nerviranja. Pobedićemo ih kao i uvek i pobediće Srbija. Srbija ne sme da stane - rekao je Vučić.