23.08.2024.

20:38

Foto: Privatna arhiva

Vesti

Rado Ćuta ide u vojnike! Malović: Njegove ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića koji je bio sve sem notorni alkoholičar

Malović je istakao da bi trebalo naložiti hitnu hospitalizaciju Ćute nakon ove stravične izjave.

- Povodom najave Aleksandra Jovanovića Ćute da u Nedeljicama treba formirati “slobodnu teritoriju” i braniti je krvlju kao Kozaru svako normalan bi predložio hitnu hospitalizaciju dotičnog ali sam ja lično potpuno drugačijeg mišljenja. Ćuta je od Zlatka Kokanovića dobio na poklon imanje u Nedeljicama kao protivuslugu za svoj ekološki angažman i sada pametno sprema holivudski spektakl. Ćuta sada pokušava podići vrednost imanja tako što bi od Nedeljica pravio nekakve slobodne teritorije koje bi vremenom verovatno prerasle u nešto slično Užičkoj republici - rekao je Malović.

Kako navodi, u Ćutinoj režiji sve je spremno za partizanski film! 

- Kapiram da su Ćutine ambicije da vremenom izraste u modernu verziju Save Kovačevića iako je Sava bar po pričama svojih saboraca bio sve sem notorni alkoholičar. Ćuta zna da se teritorija ne brani samo sa zemlje pa će verovatno za delovanje sa vode angažovati admirala Zelenovića da štiti njihove položaje. Kao u svakom partizanskom filmu treba nam i savremeni Boško Buha a pokazalo se da je u bacanju bombi najbolja Marinika Tepić. Još odzvanjaju eksplozije sa kokoškama iz Morovića i raznim drugim bombama koje je srpskoj javnosti ona servirala. Za uloge Prleta i Tihog za sada su predviđeni Miroslav Aleksić i Borko Stefanović mada ne treba zanemariti mogućnost i angažovanja mladog komuniste Dobrice Veselinovića - naveo je Malović i dodao: 

- Sve je spremno za partizanski film samo Ćuta i partizani moraju da računaju da je nemali broj onih koji će ih na putu za “njihovu republiku” sačekati sa čuvenom rečenicom “Nije vam ovo Beograd ovo je šuma”.