23.08.2024.

20:51

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Pedja Milosavljevic

Vesti

SRAMNO! Ćuta i Dikić nakon poziva na ubistvo Vučića i najave nasilja vređaju predsednika i kukaju: Mi smo žrtve!

Naime, Ćuta je gostovao na zrenjaninskoj KTV kod novinara Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom, a potom su praktično u emisiji izneli detalje paklenog plana za otimanje države koji treba da rezultira ubistvom predsednika Vučića. Više o tome u POSEBNOJ VESTI.

Za opozicione medije oglasili su se Ćuta i Dikić koji tvrde da su oni žrtve, a da su izjave "Vučića i njegove svite bolesne":

- Za to postoje institucije poput Laze Lazarevića, psihijatri koji treba da ustanove od čega boluje predsednik. Manija proganjanja i bolesne vizije da neko hoće da ga ubije su posledica njegove dijagnoze - kaže Ćuta pokušavajući da obrne ploču i predstavi celu situaciju kao nešto što je izmišljeno iako postoji snimak kao dokaz.

- Zabole me za njega i šta god da kaže on i cela besmislena svita njegovih bednika - nepristojan je lažni ekolog koji ne pokazuje ni trunku kajanja zboog poziva na ubistvo predsednika države!

Opozicioni novinar Dikić takođe pokušava da navrne vodu na svoju vodenicu, kukajući:.

- Danas smo žrtve gospodin Jovanović, KTV i ja - kaže, nijednog trenutka ne izvinjavajući se ili izražavajući kajanje zbog poziva na ubistvo predsednika, poziva na nasilje i poziva na rušenje ustavnog poretka.