24.08.2024.

11:04

Foto: Foto: Printscreen, ATA Images

Vesti

Kažu da nemaju dokaze, ali opet napišu besprizornu laž! Vučić: Izmišljotinama hoće da ruše zemlju!

Tajkunski tabloid "Nova", koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, objavio je na naslovnoj strani da će Francuska u Srbiji skladištiti svoj nuklearni otpad i da predsednik Francuske Emanuel Makron upravo zbog toga dolazi u posetu Srbiji.

Na ovo je reagovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas položio kamen temeljac za izgradnju novog objekta za pripadnike "Kobri".

- Reč je o brutalnoj laži i jedino čemu smo izloženi svakog dana je kako i koliko će besmislica izmištoljina i laži da iznesu protiv interesa Srbije, ne bi li unosili pometnju. Ako ste pročitali pažljivo tekst, oni su rekli da nemaju dokaze, kažu da li je najava saradnje sa francuskim EDF-om, da li to znači da francuska mora da smesti nukleani otpad - rekao je Vučić i dodao:

- Toliko je glupo i besmisleno da nema reči, ali i bezobzirno i bezobrazno da nemam reči. Problem je u tome što namerno ruše svoju zemlju beskrupuloznim lažima. Trebalo bi da je sramota one koji oni to na takav način rade - istakao je predsednik Srbije.