26.08.2024.

13:46

Foto: ATA Images

Vesti

SEVERINA, DEDA TI SE U GROBU PREVRĆE! Pevaljki sa jahte smeta "diktatura" u Srbiji, ali nije gadljiva na srpske pare!

Pevaljka, koja se proslavila privatnim video snimkom sa jahte, sada je osula drvlje i kamenje na našu zemlju, samo zbog toga što su joj policajci na granici postavili nekoliko pitanja. Ta pitanja odnosila su se na to što je govorila da su Srbi genocidan narod i da se u Srebrenici dogodio genocid, kao i zbog veličanja zločinačke akcije "Oluja".

Zbog toga je Severina pobesnela pa je osula paljbu po našoj zemlji, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvala diktatorom i da neće dolaziti u Srbiju dok je on na vlasti. Čudo je jedno, kako joj "diktatura" nije smetala sve do sada, jer je ona redovno dolazila u Srbiju i uzimala srpske pare, na koje evidentno nije gadljiva. Ali, kada joj se postave pitanja koja joj ne odgovaraju, onda nastaje problem. 

Da ima malo stida i srama (a svi smo videli da ona ne zna šta je to), pocrvenela bi zbog svojih predaka. Nakon ovoga što radi i govori protiv Srbije, njen deda, Zvonimir Zvonko Vučković, se sigurno prevrće u grobu. Naime, reč je o nekadašnjem komandantu Prvog ravnogorskog korpusa Jugoslovenske vojske u Otadžbini za vreme Drugog svetskog rata.

Bio je jedan od vodećih ljudi četničkog pokreta Draže Mihailovića, a koliko je bio blizak sa Dražom svedoči i to što je kao Mihailovićev delegat poslat sa aerodroma u Pranjanima u Italiju, sa zadatkom da izdejstvuje pomoć saveznika.

Ali, ovome se Severina možda i nadala, jer je odmah nakon što se vratila u "lijepu njihovu" i izdala saopštenje, postala zvezda tajkunsko-opozicione mašinerije u našoj zemlji. Kao po komandi, mediji pod kontrolom vrhovnog tajkuna Dragana Šolaka stali su u zaštitu pevaljke sa jahte. Šta reći osim, sličan se sličnom raduje.