26.08.2024.

14:04

Foto: Fotoilustracija/ATA Images/Pixabay

Vesti

Ustaše pomahnitale! Sad im krivi Vučić i Putin što su poslali i plaćali špijuna u Srbiji, a naša sposobna država ga nahvatala i uhapsila!

U tekstu pod naslovom: "Bivši šef hrvatskih špijuna: Vučić je sateran u ugao, u teškoj je situaciji i sada je zaigrao na opasnu kartu...", "Jutarnji list" je pokazao da su Hrvati potpuno oboleli od mržnje i zavisti prema Srbiji. 

U pomenutom tekstu Ante Letica je izjavio da "BIA aktivno radi s Rusima", te da je "premrežena ruskim uticajem". 

- BIA aktivno radi s Rusima, ne samo u delu koji se tiče opšte poznatih stvari, gde službe moraju sarađivati (terorizam i organizovani kriminal), nego u pogledu progona ruskih disidenata na području Srbije. BIA je premrežena ruskim uticajem, učestvovala je u prosrpskom pokušaju državnog udara u Crnoj Gori i pod uticajem je proruskih krugova. U nekim službama ljudi pokušavaju da se distanciraju od toga (vojna bezbednosna agencija, iako je i ona pod ruskim uticajem) - rekao je Letica.

Dakle, totalno pomahnitalim ustašama su sada krivi Aleksandra Vučić i Vladimir Putin jer je u Srbiji, u Beogradu, nakon višemesečnog operativnog rada, Bezbednosno-informativna agencija uhapsila njihovog (hrvatskog) špijuna?! 

Ovim su jasno stavili do znanja da nemaju više kud, i da se sad koprcaju u svojim "fejlovima". Pa, šta drugo da rade, nego da napadnu Vučića. To im je dobro poznata mantra...

Informer