26.08.2024.

14:31

Foto: Fotoilustracija/Informer Masha Bandjur/ATA ImagesPixabay

Vesti

Severina, jahtu će za tebe morati da ukotve na Dunavu! Božićeva urnisala Severinu: U Srbiju su svi dobro došli... Vidim, Šolak ti se već nudi!

Severina, koja je u nedelju 25. avgusta zaustavljena na srpskoj granici u 19.35 časova, a u Srbiji je trebalo da nastupi na privatnom slavlju povodom rođendana u 23.00 časova, pobesnela je i osula paljbu po našoj zemlji, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvala diktatorom i da neće dolaziti u Srbiju dok je on na vlasti.

Čudo je jedno, kako joj "diktatura" nije smetala sve do sada, jer je ona redovno dolazila u Srbiju i uzimala srpske pare, na koje evidentno nije gadljiva. Ali, kada joj se postave pitanja koja joj ne odgovaraju, onda nastaje problem. 

Povodom ove njene izjave oglasila se Sandra Božić: 

- Jasno nam je koliko si bežala i od Srba i od srpskih para! U Srbiju su svi dobro došli, samo jahtu će morati da za tebe ukotve na Dunavu! Evo Šolak ti se već vidim nudi - napisala je Božić na Iksu. 

Podsetimo, prozapadna opozicija, naročito njen ekstremno radikalni deo okupljen oko lažnih ekologa, najbrutalnije je počeo da se ulizuje osvedočenoj mrziteljki Srba, glumici sa jahte i pevačici Severini Vučković.

Među prvima se oglasio Pokret slobodnih građana (PSG) na čijem čelu je Pavle Grbović, a nije se dugo čekalo ni da se oglasi i Zeleno-levi front i jedan od predstavnika ove minorne koalicije Dobrica Veselinović. Detaljnije o tome pročitajte ovde.

Da je hrvatska pevačica koja decenijama pljuje sve srpsko, veliča "Oluju" i naziva nas genocidnim narodom, svojim postupcima je zadovoljila opoziciju i njene pristalice, te je zbog nedavnih događaja i izjava žele za, ni manje ni više, već za predsednicu. Detaljnije možete pročitati ovde.