26.08.2024.

14:49

Foto: Instagram Severina/Printscreen

Vesti

Digla se hajka na Srbe i Srbiju! Posle opozicije i Konaković zakmečao: Severina je najbolja jer je rekla istinu o lažnom genocidu!

Od opizicije u Beogradu, koja se ulizuje osvedočenoj mrziteljki Srba, glumici sa jahte i pevačici Severini Vučković, do najvećeg borca protiv Republike Srpske Elmedina Konakovića, svi ponavljaju da je Severina najbolja jer je rekla istinu o lažnom genocidu!

Elmedin Konaković se oglasio putem društvenih mreža i dao potpunu podršku Severini, istakavši da je najbolja jer je rekla neku navodnu istinu o lažnom genocidu! 

Srbija je zaustavila i ispitivala Severinu samo zato što je govorila istinu o Srebrenici. Ovaj postupak je jasan odraz jadnog režima koji javne osobe poput Selme Bajrami i Severine doživljava kao nacionalnu prijetnju, a istina o Srebrenici ostaje njihova noćna mora”, napisao je Konaković.

Informer

 

To što se Severina slikala u ustaškoj uniformi, što pljuje crkvu i državu i što Srbe etiketira kao genocidne, a Oluju kao odbrambenu vojnu akciju, to hejterima koji će sve iskoristiti ne bi li stekli jeftine političke poene, očigledno ni najmanje ne smeta. Štaviše, ide im u prilog.