26.08.2024.

15:09

Foto: shutterstock/Informer

Vesti

Severina, gde je obraz, za koliko si ga prodala?! Hrkalovićka "patosirala" hrvatsku pevačicu: Šta ćeš u Srbiji ako smo gadni i genocidni?!

Severina, koja je u nedelju 25. avgusta zaustavljena na srpskoj granici u 19.35 časova, a u Srbiji je trebalo da nastupi na privatnom slavlju povodom rođendana u 23.00 časova, pobesnela je i osula paljbu po našoj zemlji, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvala diktatorom rekavši da neće dolaziti u Srbiju dok je on na vlasti. Ipak, "diktatura" joj nije smetala kada je redovno dolazila u Srbiju i uzimala srpske pare, na koje, po svemu sudeći, nije gadljiva. Ali, kada joj se postave pitanja koja joj ne odgovaraju, onda nastaje problem. 

Povodom ove njene izjave oglasila se Dijana Hrkalović: 

- Kad kažem da ste ustaše, zlotvori i izvršioci više genocida - nemam nameru da moja noga kroči tamo ikad u životu, nema tih para. A što si tačno ti danas došla u Srbiju ako smo mi toliko gadni/genocidni, ako slaviš Oluju? Zbog koliko? Obraz, gde je? Srbi beže od tebe, klepetušo - napisala je Hrkalovićeva.

Podsetimo, prozapadna opozicija, naročito njen ekstremno radikalni deo okupljen oko lažnih ekologa, najbrutalnije je počeo da se ulizuje osvedočenoj mrziteljki Srba, glumici sa jahte i pevačici Severini Vučković.

Među prvima se oglasio Pokret slobodnih građana (PSG) na čijem čelu je Pavle Grbović, a nije se dugo čekalo ni da se oglasi i Zeleno-levi front i jedan od predstavnika ove minorne koalicije Dobrica Veselinović. Detaljnije o tome pročitajte ovde.

Da je hrvatska pevačica koja decenijama pljuje sve srpsko, veliča "Oluju" i naziva nas genocidnim narodom, svojim postupcima je zadovoljila opoziciju i njene pristalice, te je zbog nedavnih događaja i izjava žele za, ni manje ni više, već za predsednicu. Detaljnije možete pročitati ovde.