26.08.2024.

19:45

Foto: Printscreen Pink

Vesti

VUČIĆ OPOZICIJI: Nigde neću da idem iz Srbije, niti da se sklonim! Uložili su milijarde protiv mene

- Mnogo toga sam iz kuće poneo, verovatno i dobrog i lošeg, kao i svako od nas. Tačno je da me jednim delom i ulica vaspitala. Ja sam se okrenuo od ulice, vratio u klupe na fakultetu, kada su moji drugovi pucali jedan na drugog. I tada je jedan smrtno stradao, i tada sam završio sa ulicom na svaki način - rekao je Vučić za Pink.

Naglasio je da mu politički protivnici ne mogu ništa, kao i da on nije neko ko je bilo kada pribegao nasilju od kada je na vlasti, niti protiv bilo koga bilo šta zloupotrebljavao.

- Njima smeta to što bi oni da vide da se ja njih plašim, da ću ja negde da se povučem, da ću ja negde da se sklonim, da ću negde da pobegnem od njih. Ma neću nigde da idem. Rođen sam u ovom gradu, ovde ću da umrem. I biću ponosan zbog svega onoga što sam za zemlju uradio, jer ja vidim rezultate. Neće biti u stanju ne da okreče, neće biti u stanju da obiđu sve što sam izgradio. Ni puteve, ni pruge, ni kuće, ni zgrade, ni gradove, ni sela. Neće biti u stanju mesecima i godinama mostove koje sam izgradio da obiđu. Samo što ja ne umem da se hvalim - naglasio je Vučić.

Kaže da je mnogo novca spolja uloženo kako bi se on skinuo sa vlasti.

- Mnogo novca, milijarde su uložene protiv mene. Oni ne mogu da podnesu da postoji neko ko je hrabar i ko neće da im ustukne nijednog sekunda i koga ne mogu da varaju na šibice kako su učili - naveo je Vučić.