26.08.2024.

20:13

Foto: Shutterstock

Vesti

Severina mrzi Srbe, ali ne i srpske pare! Zaradila 500.000 evra na srpskim zabavama, a nije platila ni dinar poreza!

Prema našim saznanjima, u poslednjih godinu, dve, Vučkovićeva je u našoj zemlji nastupala na minimum 20 privatnih zabava. 

Za svaku od njih inkasirala je najmanje od 20.000 do 25.000 evra. Dakle, Severina je zaradila bar pola miliona evra! Da stvar bude gora, to joj je sve plaćeno u kešu, što znači da na ovu basnoslovnu sumu nije platila ni dinara poreza. 

Postavlja se pitanje zašto nije platila porez na zaradu koju je imala na tim privatnim nastupima? 
Da li bi u Hrvatskoj to tolerisali - da pevač za takve nastupe ne plaća porez i da nema radnu dozvolu?

Pokušali smo da dobijemo komentar od njenog menadžera, ali on nije odgovarao na pozive Informera.

Podsećamo, Severina Vučković pokazala je svoje pravo lice nakon što je bila na informativnom razgovoru u prostorijama granične policije pri ulasku u našu zemlju. Pevaljka, koja se proslavila privatnim video snimkom sa jahte, sada je osula drvlje i kamenje na našu zemlju, samo zbog toga što su joj policajci na granici postavili nekoliko pitanja. 

Ta pitanja odnosila su se na to što je govorila da su Srbi genocidan narod i da se u Srebrenici dogodio genocid, kao i zbog veličanja zločinačke akcije "Oluja". 

Zbog toga je Severina pobesnela pa je osula paljbu po našoj zemlji, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvala diktatorom i da neće dolaziti u Srbiju dok je on na vlasti. Čudo je jedno, kako joj "diktatura" nije smetala sve do sada, jer je ona redovno dolazila u Srbiju i uzimala srpske pare, na koje evidentno nije gadljiva. Ali, kada joj se postave pitanja koja joj ne odgovaraju, onda nastaje problem.