27.08.2024.

08:45

Foto: Aleksandar Jovanović/ATA Images

Vesti

Obe tvrde da su Srbi genocidni i obe mrze Vučića! Pogledajte zašto je Marinika Tepić podržala Severinu! (VIDEO)

Srpska policija je, prema informacijama, sprovela standardnu proceduru, međutim, to je zasmetalo pevačici, ali izgleda i Mariniki Tepić, koja je, sudeći po izjavama, odraz u ogledalu Vučkovićevoj. 

"Koliko treba da si pomahnitao da izbacuješ očnjake na pop-pevačicu! Izigravaš institucije koje si rasporio! Izjeo kriminalom i korupcijom! Osakatio radi gušenja slobode medija. Dokrajčio krađom izbora. Pretvorio u ovu štroku nemorala i nevaspitanja! Al’ na litijumu polomićeš zube", napisala je Tepić kao protestnu notu nakon hapšenja Severine, koja je brzo nakon svega izjavila: "Više nikad neću doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić". 

Obe tvrde da su Srbi genocidni i obe mrze Vučića! 

Kako im je zajednička mržnja prema srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću, pa ih tako drži okupljene, zajednička im je srbofobija. 

- Nisam mogla niti sam reagovala na određene natpise, kao što sam, na primer, sad ispala najveći ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali - veliki zločin, mali zločin, srednji zločin... - izgovorila je Severina ranije s blagim osmehom i dodala: 

- Radi se samo o tome da bi, ako je bio genocid, onda neka država trebalo toj državi platiti odštetu i mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je Severina, misleći na Srbiju.

Marinika Tepić, perjanica Dragana Đilasa, potpisala je 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid