Autor: Informer.rs

27.08.2024.

15:05

Foto: Ata images

Vesti

(VIDEO) OPOZICIJA NEMA MUDA! Pršti u hejterskom imaginarijumu: Đilas naribao novinara N1, zasmetalo mu pominjanje "lateralnih kretnji"!

Nekim spletom nerazjašnjenih okolnosti na N1 je objavljena kolumna novinara Predraga Đukanovića pod naslovom "Opoziciji fali Teodosić" u kojoj je autor bez zadrške kritikovao opoziciju, a za lajtmotiv kolumne uzeo je izjavu proslavljenog trenera Dušana Dude Ivkovića o košarkašu Milošu Teodosiću.

Kao što je onima koji pomnije prate košarku verovatno poznato, Ivković je svojevremeno obelodanio deo svog razgovora sa legendarnim grčkim trenerom Panajotisom Janakisom.

Kome je potrebno podsećanje može ga pogledati u video snimku, ali suština je u tome da su se Janakisu žalili da Teodosić ima slabe "lateralne kretnje".

Dodatak i objašnjenje su antologijski - Teodosić ima slabe "lateralne kretnje jer ima velika muda, pa mu udaraju u parket", a upravo ovaj deo kolumne autora N1 Đilasa je izbacio iz takta zbog čega se oglasio na platformi Iks.

- Opozicija nema "m..a", opoziciji treba Teodosić, opozicija ništa ne radi niti su ikada nešto uradili... Ovo je u nečemu, što N1 naziva kolumnom, napisao njihov novinar P. Đukanović iznoseći niz uglavnom neutemeljenih kritika, bez jednog jedinog rešenja - napisao je Đilas.

Koliko su đilasovci iznervirani objavljenom kolumnom, svedoči i to da je pored Đilasa morao da se oglasi i Branko Miljuš, a zvanično saopštenje preneto je i na sajtu Đilasove stranke, koji je autora  N1 optužio da ne iznosi činjenice, da nema argumente kao i da iznosi paušalne ocene.

Osim toga, Miljuš je u odgovoru priznao da opozicija stoji iza svih protesta u prošlosti.