Autor: Informer.rs

28.08.2024.

11:59

Foto: Informer / Ata / Wiki

Vesti

PRIČAJU O KRVAVIM GLAVAMA! Vučićević otkriva pakleni plan opozicije: Pokušaće da izazovu incidente kako bi omasovili proteste!

Uključujući se u prvi Kolegijum na Informer televiziji, Vučićević je otkrio detalje poslednje koordinacije, opozicionog sastanka, na kome se govorilo o "udarnim grupama", "krvavim glavama", "spremnim momcima".

- Koordinaciju imali sinoć - u nedelju 1. septembra kreću sa protestima u centru Beograda. Na tim protestima pokušaće da izazovu incident, nasilni incident. Ponovo su govorili o "krvavim glavama", da bi pokušali da omasove proteste. Govorili su da imaju spremne topovske udare, biber sprejeve, da su spremni da napadnu policiju - otkrio je Vučićević.

Informer

 

Prema njegovim rečima, opozicija u drugom koraku planira blokadu institucija i saobraćajnica.

- Planiraju blokadu Obilaznice u visini Ikee, blokadu naplatne rampe Šimanovci. Pored raskrsnice Kneza Miloša i Nemanjine i Gazele, što su i ranije pokušavali da blokiraju, sada su dodali i Most na Adi. U planu je blokada i kružnog toka kod Opštine Novi Beograd - objasnio je Vučićević.

Vučićević je ocenio da opozicioni plan zapravo predstavlja "majdanizaciju Beograda" kao i "majdanizaciju Srbije".

- Očigledno u tome ima prstiju Zapadnih službi - konstatovao je glavni urednik Informera i istakao da je ubeđen da država nasilje neće dozvoliti niti tolerisati.

Kompletno Vučićevićevo izlaganje pogledajte u video snimku.

 
$bp("TargetVideo_24842312", {"video":"1740154","width":"16","height":"9","id":"34926"});