28.08.2024.

12:31

Foto: Informer

Vesti

OPERACIJA "OTIMANJE DRŽAVE"! Jezivi potezi NVO i lažnih ekologa - šta je sledeće?! (FOTO, VIDEO)

Naime, oni su sastavili registar tužilaca i sudija, koji su, prema njihovom mišljenju, zloupotrebili prava u vršenju službene dužnosti i dostaviće ga Savetu Evrope i organizacijama za ljudska prava, uz zahtev da budu sankcionisani!

Lažni ekolozi dali su ultimativni rok i prosledili ga glavnom javnom tužiocu Nenadu Stefanoviću tražeći da razreši tužioce koji su izdali rešenja o privođenju aktivista koji su pravili haos u Beogradu kao i da se izvine aktivistima.

Informer

 

"Ukoliko nema odgovora pravimo registar i idemo na Savet Evrope!", preti "Eko straža".

 
$bp("TargetVideo_24842467", {"video":"1739392","width":"16","height":"9","id":"34926"});

Informer

Ovo je, inače, samo deo specijalne medijsko-političke operacije čije je cilj otimanje države i rušenje predsednika Aleksandra Vučića.

Kako je obelodanio glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević, lažni ekolozi za 1. septembar planiraju nasilne proteste. 

- Lažni ekolozi koordinaciju protesta imali su sinoć. Oni u nedelju 1. septembra kreću sa protestima u centru Beograda. Na tim protestima pokušaće da izazovu incident, nasilni incident. Govorili su o "krvavim glavama", da bi pokušali da omasove proteste. Govorili su da imaju spremne topovske udare, biber sprejeve, da su spremni da napadnu policiju. Planiraju blokadu Obilaznice u visini Ikee, blokadu naplatne rampe Šimanovci. Pored raskrsnice Kneza Miloša i Nemanjine i Gazele, što su i ranije pokušavali da blokiraju, sada su dodali i Most na Adi. U planu je blokada i kružnog toka kod Opštine Novi Beograd! - otkrio je Vučićević.