28.08.2024.

12:22

Foto: Printscreen/Ataimages/Maša Banđur

Vesti

Javio se i Gruhonjić! Podržao ustašku pevaljku koja Srbe naziva genocidnim: Bravo Severina, slušaće te i ko neće! (FOTO)

Na pomenutom glasilu objavljen je tekst autora Dragana Bursaća, poznatog po tome da je jadikovao na Tviteru kako u Srbiji treba da postoji opozicija koja će priznati genocid u Srebrenici i nezavisnost lažne države Kosovo.

On je, u pomenutom tekstu, između ostalog napisao:

Informer

 

"Severina je kriva što kaže povijesnu istinu-da je u Srebrenici bio genocid, što tvrdi da je većina medija u Srbiji režimska i što svjedoči tim istinama. I zato joj je otežan ulazak u Nacionalni Park Srbija. Samo mogu reći, Seve bravo, slušaće te i ko neće! A spisak ljudi kojima je onemogućen ulazak u Srbiju je zapravo popis živih pravednika!
Izmišljeni dijalog koji bi mogao postati pravilo na ovim prostorima ide otprilike ovako:
-Slušaš li Severinu?
-Je l’ joj zabranjen ulazak u Srbiju?
-Jeste!
-Onda slušam!" - navodi se u sramnom, antisrpskom tekstu.

Ovo ne treba da čudi, uzimajući u obzir prošlost Dinka Gruhonjića.

Podsećamo, dokazani autošovinista i osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić, profesor Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji se sam poredio sa ustaškim ratnim zločincem i ozloglašenim komandantom koncentracionog logora Jasenovac Dinkom Šakićem, hejter koji je predlagao da se crkve i manistiri Srpske pravoslavne crkve pretvore u pabove, takođe je na svom portalu "Automonija" reklamirao i festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan".