28.08.2024.

16:26

Foto: Tanja Andric

Vesti

Đurićeva poručila: Predstavnici DS ni na jedan napad na Srbe nisu reagovali

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

"Poslanici Demokratske stranke su danas, u svom stilu krajnjih licemera, održali konferenciju za novinare u Domu Narodne skupštine Republike Srbije i pritom nijednu jedinu reč nisu izgovorili o tome što su dvojica Srba, pevača jedne od najpoznatijih krajiških grupa "Jandrino jato" osuđeni pred Opštinskim sudom u Zadru na novčane kazne zbog pevanja srpskih pesama, ali su se zato bavili i branili Severnu. 

Kada su Srđan Milivojević i Zoran Lutovac održali konferenciju za štampu da osude maltretiranja i kršenje elementarnih prava Srba u Hrvatskoj?

Nikada!

Koliko su konferencija za štampu održali da na istoj osude maltretiranje advokata Berića?

Nula!

Ni na jedan napad na Srbe nisu reagovali, ali zato Severini posvećuju čitavu današnju konferenciju. Očigledno je da svako ko napadne i pljune po Srbima ima posebno mesto u njihovom srcu. A ako uz to još i kaže da su Srbi "genocidan narod" onda zaslužuje posebne privilegije.

Izgleda da su im ove navike ostale još iz vremena Borisa Tadića koji se hvalio činjenicom da se budi uz Severinu, pa su oni sada samo nastavili njegovim stopama. 

Ogromna je sramota da se u srpskom parlamentu održava konferencija posvećena Severini. Nego, imajući u vidu da su istu održali predstavnici Demokratske stranke i ne čudi - takvi su sami po sebi belosvetske sramote!", navela je Đurićeva.