28.08.2024.

20:11

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Vesti

Severina je od Marinike čula za Srebrenicu! Hrvatski istoričar brutalno o ustaškoj pevaljki: Zna kompletan antisrpski narativ, a srpska opozicija radi protiv svoje zemlje

Tom prilikom, istoričar Šarić istakao je da srpska opozicija nije ništa volja od Severine Vučković. 

-Ništa opozicija nije bolja od Severine. U Hrvatskoj je ona popularna, pa je to uzburkalo duhove. Srpska opozicija prihvata antisrpski narativ. Ja sam saslušao njen razgovor sa policajcima. Njoj Srbi pišu pesme. Vučkoviću su pokatoličeni Srbi. Sve to na stranu. Ta žena, koja je pevaljka sa osnovnom školom, ona je rekla da je nešto bilo pre "Oluje". Evo šta je bilo pre "Oluje". Bilo je proterivanje Srba. Ona kao hrvatska pevaljka brani hrvatski narativ, ali je žalosno što opozicija prihvata njen narativ. To je najgora stvar u celoj priči. Ne postoji političar u Hrvatskoj koji ne zastupa hrvatski narativ -  rekao je Šarić.

Informer

 

Kako navodi, Severina je od Marinike Tepić čula da se u Srebrenici dogodio grenocid.

- Severina kaže: Srebrenica je genocid. To je čula od Marinike. Kako je 0,1 posto Bošnjaka činilo značajan broj? Kakav je to genocid ako su Bošnjaci prvi put prešli 50%? Da li su Indijanci nakon američkog genocida prešli 50%? U Hrvatskoj jedna pevaljka zna kompletan antisrpski narativ i producira ga u razgovoru sa policajcima. Problem je što ovde srpska opozicija ne sledi srpski narativ. Ovde imamo ljude koji otvoreno rade protiv svoje zemlje - rekao je Šarić.