Autor: Informer.rs

29.08.2024.

15:53

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

TAJKUN NAŠAO DA PRIČA O AKCIJI "NAJBOLJA CENA"?! Đilas sipa besprizorne uvrede: Vučić je "šef prodavnice", Vučević "šef na odeljenju delikatesa", a Tabakovićeva "kasirka"

Njegova izjava, koju su brže bolje potrčali da prenese hejterski taster mediji, ne sadrži ništa drugo do uličarsko vređanje najviših državnih funkcionera.

Za tajkuna o čijem ličnom bogatstvu građani mogu samo da sanjaju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je "šef prodavnice", premijer Miloš Vučević je "šef na odeljenju delikatesa", a guvernerka Narodna banke Srbije Jorgovanka Tabaković je "kasirka".

Informer

Uz to, Đilas je, valjda smatrajući sebe nekakvom elitom, podrugljivo govorio o ceni paštete za koju je najavljeno da će iznositi 37 dinara.

- Vlada Srbije je danas pokrenula "Akciju" kojom je obuhvatila 81 proizvod i trajaće dva meseca. U "Supermarketu" kojim upravlja Vučić, a njegove odluke sprovodi Vučević (Supermarket W), građani mogu naći paštetu za neverovatnih 37 dinara. Ogromna pomoć, nema šta - ironično je rekao Đilas.

Da nije tužno, bilo bi smešno!