30.08.2024.

08:20

Foto: Fotoilustracija/Profimedia

Vesti

“Parizer je s**nje, Vučić je lud”: Šolak psovkama i uvredama udario na predsednika, besan jer država sniženjem cena pomaže narodu! (VIDEO)

Nova S televizija u vlasništvu tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka emitovala psovku u udarnom terminu u Dnevniku, ali to nije sve. Ono što je šokantno je što su emitovali vređanje predsednika Srbije samo zbog roga što jepomogao narodu snižavanjem cena proizvoda?!

- To sam videla parizer i neka s**nja... On je lud - rekla je jedna gospođa.

I uprkos tome što će ovo mnogima značiti, na opozicionim medijima našli su prostora da za to bace hejt. Jer, njihova parola je - što bi pa građanima Srbije bilo bolje... Briga njih i za narod i za sve, samo da osuju paljbu po Vučiću. To im je ionako jedina politika koju imaju... 

Dakle, zaključak je jasan - Draganu Šolaku i Draganu Đilasa ne odgovara to što Vučić pomaže narodu, snižava cene proizvoda kako bi narod bolje živeo, a plate i penzije povećava.

Podsetimo, premijer Srbije Miloš Vučević juče je u Vladi Srbije predstavio akciju "Najbolja cena". Akcija "Najbolja cena" odnosiće se na 81 proizvod, od prehrambenih namirnica, do sapuna i praška, koji će od 1. septembra do 31. oktobra imati cene niže od akcijskih. Mnogi artikli iz ove akcije znatno su sniženi - nekima je cena manja i za 100,200 dinara, a prašak je na primer jeftiniji čak skoro 2.000 dinara.

Kako je saopštio Vučević, uz ove akcije domaćinstva mogu da uštede između osam i 22.000 dinara.