30.08.2024.

16:15

Foto: Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Ako je iko, ikada ponižavao građane Srbije, onda su to predstavnici bivšeg režima! "Rad" im se svodio isključivo na to kako da građanima što više ogule kožu sa leđa!

- U tome su dominirali baš ovi koji nam danas sole pamet i kritikuju ozbiljne mere koje Vlada sprovodi u cilju podizanja životnog standarda. Danas je svoj zadatak obavio generalni sekretar Đilasove stranke, sutra će to neko drugi od tajkunskih sledbenika! Krajnje je zanimljivo slušati ih kako bi oni sve uradili drugačije, jeftinije, brže, delotvornije, međutim kada su bili u prilici da baš tako deluju - prstom nisu mrdnuli!

Niko nije zaboravio brigu svih njih iz redova bivšeg režima i to: komunalne probleme, korupciju, partokratiju i nesavesno trošenje novca iz budžeta!

Je l' briga o građanima Srbije onaj bačeni novac na softver koji nikada nije proradio?

Je l' briga o građanima Srbije to što su radili sporne rekonstrukcije bulevara i što su gradili najskuplji most u Evropi?

Je l' briga o građanima ona afera sa podzemnim kontejnerima?

Nije! To koje isključivo briga o njima samima. Tako je sa njima uvek, a sa nabrajanjem afera i njihovih koruptivnih radnji možemo u nedogled! Kraj se tome ne nazire!

Tako da, ove prazne pričice i šuplje planove možda mogu da predstavljaju nekome ko nije bio u prilici da živi i jedva preživljava u njihovo vreme, ali ne i građanima Srbije - istakla je Đurićeva.