30.08.2024.

18:02

Foto: reuters/Informer

Vesti

Prvi snimci i slike divljanja Kurtijevih bandita! Niko ne može da priđe zgradi - opsadno stanje na severu Kosova i Metohije!

Kako smo već pisali, do zuba naoružana tzv. kosovska policija upala je upravo po direktnom nalogu Aljbina Kurtija u sva četiri Privremena organa u četiri srpske opštine na severu KiM - Leposavić, Kosovsku Mitrovicu, Zvečan i Zubin Potok, i to nakon kraćeg vremena nakon što je predsednik Aleksandar Vučić ispratio francuskog predsednika Emanuela Makrona. 

Kako nam je ispričao Lazar Stević, novinar televizije Most, on je trenutno na terenu gde je prisutan veliki broj tzv. kosovskih policajaca.

Informer

 

- Unutra je bio prisutan i čuvar, međutim, ne znamo šta se dešava. Zasad je mirno, osim što je primetan ogroman broj pripadnika kosovske policije. Niko ne može da priđe zgradi osim njih. Ovo je kampanja Aljbina Kurtija koju sprovodi pred izbore. Nema šta da ponudi osim ovog terora koji vrši nad Srbima na severu. Još jedan udar nakon dinara i Poštanske štedionice. Srbi su sada lišeni svih dokumenata koja su mogli da izvade ovde. Oni će najverovatnije zapečatiti ovu zgradu i više neće biti prilaska - rekao je Stević.